Camping bij Wildlands Emmen

Vanaf Camping De Knieplanden bent u zo bij Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Het is vanaf de camping nog geen 15 minuten rijden naar dit avontuurlijke dierenpark! In Wildlands maakt u een wereldexpeditie in één dag. U reist door de drie werelddelen Jungola, Serenga en Nortica en komt oog in oog te staan met wilde dieren zoals olifanten, ijsberen en leeuwen. Wilt u een bezoek aan Wildlands combineren met een of meerdere dagen in Drenthe? Boek dan nu uw verblijf op Camping de Knieplanden.

Kamperen vlakbij Wildlands in Emmen

U kunt op de camping verblijven met uw eigen kampeermiddel of boek een overnachting in een van onze trekkershutten. Een trekkershut is een eenvoudig houten huisje waar u met max. vier personen heel betaalbaar in kunt overnachten. Ideaal voor een overnachting voor- of na een dagje Wildlands! Het is heerlijk om na een dagje slenteren door Wildlands in het zwembad bij de camping te plonsen. Bekijk ook de andere faciliteiten van de camping!

In de omgeving van de camping

Vanaf de camping zijn er nog vele andere leuke activiteiten te ondernemen, zoals een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden (20 min), Ponypark Slagharen (30 min) en attractiepark Drouwenerzand (25 min). U hoeft dus zeker nog niet direct weer huiswaarts te gaan na uw bezoek aan Wildlands, maar blijf wat langer en geniet van een paar gezellige dagen met leuke uitstapjes.

Gaat u na een dagje in de dierentuin liever iets rustigs doen?  Combineer dan uw bezoek aan Wildlands met een prachtige fietstocht of wandeling door de Drentse natuur. Of gooi en hengeltje uit in het naast te camping gelegen stroompje.

Foto’s: copyrights WILDLANDS

Reserveer direct uw verblijf op onze camping!